Gordon Beeld © Instagram @totoandrocco_fromgordon

Gordon doet nieuwe afvalpoging: 'Pff, wat een strijd'

19 april 2022 16:05

's Lands bekendste jojoër Gordon (53) doet opnieuw een poging om de overtollige kilo's kwijt te raken. En dat gaat hem tot nu toe goed af. Of het nou door de hitte in Dubai, vlinders voor een nieuwe liefde of simpelweg doorzettingsvermogen komt vertelt 'ie er niet bij, maar de zanger is al vijf kilo kwijt.

"Eerste vijf kilo zijn eraf"

Op social media laat Gordon zien dat het voorspoedig gaat. 'Eerste vijf kilo zijn eraf', schrijft de zanger bij een selfie. 'Pfff, wat een strijd.' Voorlopig is Gordon er nog niet: als het aan hem ligt, verdwijnen er nóg vijftien kilo. Maar die uitdaging gaat 'ie met een lach aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon hint op nieuwe vlam: 'Er hangt liefde in de lucht'

Het zou zomaar kunnen dat Gordon opnieuw probeert om strakker in het pak te komen, omdat hij 'volop aan het daten is' in Dubai. In de nieuwe RUMAG-serie Geroezemoes laat Gordon al aan Farja Farvardin weten dat hij allesbehalve eenzaam is sinds hij naar de Verenigde Emiraten is verhuisd. Daarna deelde de zanger een cryptisch bericht waarmee hij zijn volgers duidelijk probeert te maken dat er liefde in de lucht hangt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon brengt honden naar opvang met eigen zwembad en gym

Of Gordon afvalt zodat hij in het vervolg soepeler uit een Lamborghini kan stappen, is niet bekend.

Gordon rollend uit Lamborghini nadat hij vast komt te zitten

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!