Khloé, Kourtney en Kim Kardashian Beeld © Instagram @kimkardashian

Internet lacht om rechtbanktekeningen Kardashians: 'Drie gezichten geleden'

20 april 2022 08:04

De familie Kardashian is momenteel verwikkeld in een rechtszaak tegen Blac Chyna (33) over de gecancelde realityshow 'Rob & Chyna'. Hoewel de zaak bezig is, gaat het online vooral over een ander aspect: de rechtbanktekeningen van de familie Kardashian. Het internet heeft er de grootste lol om.

"Wie heeft deze tekeningen gemaakt"

Op Twitter circuleren de rechtbanktekeningen waar Kris en Kylie Jenner en Kim en Khloé Kardashian op te zien zijn. Het valt echter op dat de tekeningen niet helemaal lijken. Het is eerder een karikatuur. En daar hebben veel mensen dan weer lol om. 'Ik lach al de hele nacht om de rechtbanktekeningen van de Kardashians', schrijft iemand. Een ander: 'Lol, wie heeft deze tekeningen gemaakt?! Dit is van drie gezichten geleden.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verhitte rechtszaak Blac Chyna tegen Kardashians van start

Blac Chyna zegt dat ze door het cancellen van de realityshow meerdere optredens en sociale media-contracten is misgelopen, die haar flink hebben getroffen, waarvoor ze nu een financiële vergoeding van 100 miljoen dollar eist. In eerste instantie werden ook Kourtney Kardashian en Kendall Jenner genoemd in de aanklacht, maar die namen werden later verwijderd.Cianni zegt dat Chyna door het cancellen van de realityshow meerdere optredens en sociale media-contracten is misgelopen, die haar flink hebben getroffen, waarvoor ze nu een financiële vergoeding van 100 miljoen dollar eist. In eerste instantie werden ook Kourtney Kardashian en Kendall Jenner genoemd in de aanklacht, maar die namen werden later verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jury keihard tegen Kardashians in zaak tegen Blac Chyna

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!