Beeld © ANP

Rolf Sanchez allergisch voor alcohol: 'Maakt me snotverkouden, geen grap'

23 april 2022 13:21

Ondanks vele feestnummers, zoals 'Más Más Más' en 'Mañana', is Rolf Sanchez (30) zelf niet het grootste feestnummer, mede door een allergie voor een bepaald soort alcohol. Dat vertelt de zanger in de nieuwste '&C'.

"Meestal ben ik die guy die aan de zijkant blijft staan met zijn drankje"

Rolf gaat naar eigen zeggen 'vier of vijf keer per jaar' door het dak. Meestal doet hij dat op vakantie, tijdens z'n verjaardag, met kerst of op oudejaarsavond. Veel alcoholische versnaperingen nuttigt hij dan niet, want na twee cocktails 'ligt hij er helemaal af'. "Ik kan heel slecht tegen drank. Gelukkig ben ik gezellig dronken."

Als Rolf drinkt, begint hij het liefst al in de ochtend. Rond een uurtje of elf. "Met een cuba libre of een piña colada." En dan ligt hij het liefst tot laat in de avond aan het zwembad met familie en vrienden."Van clubs houd ik niet zo. Daar voel ik me zo bekeken, dus ik blijf liever thuis."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rolf Sanchez doet alles om ook vriendin grote ster te maken

Als de zanger bij hoge uitzondering tóch in een club belandt, bestelt hij daar het liefst een gin-tonic, ook al noemt zijn goede vriend Wesley Sneijder hem dan 'een wijf'. "Dat drankje is top. Ik ben alleen wel allergisch voor een bepaald soort alcohol, geen grap. Dus na een avond gin-tonics drinken, ben ik de volgende dag snotverkouden."

Hoewel Rolf nummers maakt waarop veel mensen de voetjes van de vloer bewegen, is de zanger zelf niet zo van het dansen. "Meestal ben ik die guy die aan de zijkant blijft staan met zijn drankje. ­Behalve als ik gedronken heb. Dan ga ik opeens salsadansen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rolf Sanchez en Bilal Wahib keuren gedrag Lil Kleine af

Rolf drinkt misschien geen borrel, maar houdt wel van een feestje. Dat bleek ook wel op het festival Paaspop: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!