Beeld © Getty Images

Katy Perry moet voorlopig niet aan gezinsuitbreiding denken

20 april 2022 15:16

Gezinsuitbreiding zit er voor Katy Perry (37) en Orlando Bloom (45) voorlopig even niet in. De zangeres is momenteel veel te druk met haar werk, zo vertelt ze in een gesprek met de Amerikaanse entertainmentzender 'E! News'.

"Ik zit in Vegas en ik kan die shows niet doen als ik iets in mijn buik heb"

Komende maand begint Katy namelijk met de tweede reeks van haar zogenoemde residency in Las Vegas, waarbij ze haar eigen concertreeks geeft in een hotel in de bekende gokstad. Op dit moment is ze - naast haar jurywerk voor het tv-programma American Idol - bezig met de voorbereidingen op die shows. "Ik zit in Vegas en ik kan die shows niet doen als ik iets in mijn buik heb", zegt de zangeres. "Zeker niet als het een klein mens is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry doet pikante onthulling: 'Orlando is een wilde hengst'

Katy verwelkomde in augustus 2020 haar eerste kindje met Orlando, dochtertje Daisy. Zij houdt haar moeder nu bovendien goed bezig, aldus de zangeres. "Ze rent, ze zegt 'ik houd van jou', ze kleurt, ze heeft vlechtjes, de hele rambam."

Eind vorig jaar begon de Amerikaanse zangeres met haar eerste residency-concerten in Las Vegas. Begin 2022 kondigde ze aan dat er vanaf eind mei tot en met medio augustus nog eens zestien optredens bij zouden komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry feliciteert dochtertje met eerste verjaardag