Britt Dekker Beeld © ANP

Britt Dekker over relatie met regisseur: 'Toen kon het'

20 april 2022 17:37

Britt Dekker (30) vertelt in de nieuwe '&C' openhartig over haar relatie met Max (41) die ze leerde kennen tijdens tv-opnames. "Hij was regisseur en ik presentator. In het licht met al die schandalen van nu denk je: oei."

"Ik vond hem een zeikerd"

Britt was 21 toen ze Max, die elf jaar ouder is, leerde kennen. In het licht van de huidige MeToo-schandalen, denkt Britt dat zo'n relatie in deze tijd niet had gekund. "Toen kon het", vertelt ze aan Chantal Janzen. De relatie begon heel vloeiend. "Ik was altijd te laat en hij woonde in Amsterdam, dus op een gegeven moment sliep ik steeds bij hem. Dat was makkelijker."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddy Zoëy: 'Mars-verhaal van Britt Dekker is een roddel'

Hoewel er niet meteen sprake was van liefde op het eerste gezicht, werden de twee na verloop van tijd steeds intiemer. "Ik vond hem een zeikerd met z’n op tijd komen en hij vond mij een zeur, omdat ik altijd te laat kwam. We waren ver van elkaar verwijderd. (...) Op een gegeven moment hadden we veel lol samen en qua humor lagen we op één lijn." Hoewel de twee dachten dat ze niet bij elkaar pasten, zijn ze inmiddels al negen jaar een stel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze niet blij met uitspraak Britt Dekker: 'Echt asociaal'

Britt heeft veel aan haar liefje. Zo worstelt ze soms met de dood van haar vader die in 2017 overleed. Max weet haar dan altijd op te vrolijken met haar guilty pleasure. "Hij is iemand die heel goed kan aanvoelen wat ik nodig heb. Dan ging 'ie heel veel friet van de Febo halen en daar werd ik blij van. Soms heb je niets meer nodig dan een frietje en een kaassoufflé."

Lees het hele interview in de nieuwste &C.

Onlangs schitterde Britt nog in haar eigen paardenfilm. In de video hieronder hoor je er alles over.

Britt Dekker houdt teugels in handen bij eigen paardenfilm

03:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!