Beeld © ANP

Bastiaan Ragas wil toch naast Tooske blijven slapen

23 april 2022 14:36

Het leek Bastiaan Ragas (50) in eerste instantie een goed idee: niet meer in hetzelfde bed als zijn vrouw Tooske (47) slapen. Toch is hij daar inmiddels op teruggekomen, vertelt Tooske in gesprek met 'LINDA.'.

"Bastiaan had bedacht dat apart slapen beter zou zijn voor de nachtrust"

Bastiaan en Tooske waren vorig jaar al één stap van gescheiden slaapkamers verwijderd. Hij vertelde toen in Mezza dat ze onder een eigen dekbed slapen. "Zij is een schone slaapster, ik een onrustige labrador", legde hij uit. Bastiaan dacht dat de gescheiden slaapkamers mogelijk in de toekomst ook nog zouden komen, gaf hij destijds aan. "Onze vier kinderen, van 11 tot en met 19 jaar, hebben ook een eigen slaapkamer. Dus misschien komt dat later wel."

Nou, niet meer, dus. "Bastiaan had bedacht dat apart slapen beter zou zijn voor de nachtrust en dat stond toen meteen in de krant. Nou, het is vast rustiger, maar ik vind het niet gezellig", zegt Tooske nu in de nieuwe LINDA. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bastiaan Ragas wil apart slapen van Tooske: 'Vinden mensen raar'

Het compromis - allebei hun eigen dekbed - bleef wel in stand. Bastiaan moest uiteindelijk wel corona krijgen om van het aparte slaapkamers-idee af te stappen. "Toen hij laatst alleen sliep, vanwege corona, was hij genezen van z’n idee. Hij vond er gelukkig ook niks aan."

Al hoeft Bastiaan er niet op te rekenen dat Tooske nu de dure lingeriesetjes draagt die hij zo graag voor zijn vrouw koopt. "Degene die bij ons thuis het meeste geld uitgeeft aan lingerie is mijn man. Om de zoveel tijd neemt hij iets moois voor me mee, maar ik trek het zelden aan. Omdat het gewoon niet lekker zit. Een beetje lullig wel, ja, maar geen zorgen hoor: hij komt niks tekort."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bastiaan Ragas wil kilo's afvallen in anderhalve maand

Lees het hele interview met Tooske Ragas in de nieuwste LINDA.