Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol pakt draad weer op: 'Gaat een beetje beter'

20 april 2022 18:05

Niet lang nadat Jeroen Rietbergen (51) wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice' laat Linda de Mol (57) weten dat ze haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd neerlegt. Tot nu, want Linda gaat langzaam weer aan het werk.

"Ze vindt acteren natuurlijk heel leuk"

Zo is Linda gespot op de set van een nieuwe televisieserie die vanaf september te zien is bij SBS6. De opnames zijn op 20 maart begonnen. Vandaag deelt model Raphael Bouman een kiekje vanaf de set mét een glimlachende Linda de Mol (zie hieronder). Haar manager Xenia Kasper bevestigt dat Linda inderdaad weer aan het werk is. Of de foto vandaag is gemaakt kan ze niet zeggen, maar wel dat het 'weer een beetje beter gaat' met Linda.

Ondanks dat Linda nog niet klaar is om de werkzaamheden bij haar blad op te pakken, is het niet gek dat ze wel 'gewoon' op de set staat van deze nieuwe serie. "Ze vindt acteren natuurlijk heel leuk", aldus Xenia. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

'Linda de Mol voelt nog veel schaamte over situatie Jeroen Rietbergen'

Afgelopen maart werd er meer bekend over de serie waarin Linda een rol vertolkt. Zo staat ze in ieder geval met een paar bekende gezichten op de set. Onder andere Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans spelen een rol in het programma dat gaat over het wel en wee van zowel voor als achter de schermen van een televisieprogramma.

Linda de Mol pakt haar werkzaamheden weer op

00:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljoenenjacht op de lange baan door sabbatical Linda de Mol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!