Blac Chyna Beeld © ANP

Blac Chyna ontkent gewelddadigheden: 'Het was een geintje'

21 april 2022 02:59

Blac Chyna (33) heeft in de rechtbank verklaard dat ze voor de grap een pistool op het hoofd van haar ex-verloofde Rob Kardashian (35) richtte en dat het ook slechts een geintje was toen ze het snoer van een iPhone oplader om zijn nek bond. Volgens haar moeten alle aantijgingen aan haar adres niet zo serieus genomen worden en had ze gewoon een 'vurige' relatie met haar toenmalige vriend, die tevens de vader is van hun 5-jarige dochter Dream Kardashian. Dit meldt 'Page Six'.

"Rob moest er destijds zelf ook om lachen, zo simpel was het. Het was absoluut niet dreigend of wat dan ook"

Angela Renée White, zoals haar echte naam luidt, zou haar ex-vriend in 2016 in het huis van zijn halfzusje Kylie Jenner hebben aangevallen. Terwijl Rob aan het Facetimen was met twee vrienden, zou Blac Chyna hem lachend met een pistool bedreigd hebben en hebben gezegd: "Als je me ooit verlaat, dan zwaait er wat."

In de rechtszaal verklaarde het model dat het pistool niet geladen was en ze 'nooit iemand zou neerschieten'. "Rob moest er destijds zelf ook om lachen, zo simpel was het. Het was absoluut niet dreigend of wat dan ook."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhitte rechtszaak Blac Chyna tegen Kardashians van start

Het feit dat ze het snoer van haar iPhone om de nek van de Kardashian-telg bond, omschreef ze als volgt: "Ik wilde zijn aandacht trekken omdat hij al uren videogames aan het spelen was. Natuurlijk wilde ik hem niet wurgen, maar ik wilde hem gewoon weer even op aarde krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jury keihard tegen Kardashians in zaak tegen Blac Chyna

Blac Chyna sleept de Kardashians voor de rechter omdat zij haar televisiecarrière zouden hebben kapotgemaakt. De influencer was in 2016 samen met Rob te zien in realityshow Rob & Chyna, een spin-off van Keeping Up With The Kardashians. Daarvan zou volgens het model een tweede seizoen komen, maar de familie Kardashian/Jenner zou daar na haar breuk met Rob een stokje voor hebben gestoken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Internet lacht om rechtbanktekeningen Kardashians: 'Drie gezichten geleden'

Blac Chyna klaagde de familie in 2017 aan voor contractbreuk en machtsmisbruik. Zij zouden de producenten en studiobazen hebben overgehaald de banden te verbreken en daarmee haar realityshowcarrière de nek om hebben gedraaid. In eerste instantie werden ook zussen Kourtney Kardashian en Kendall Jenner genoemd in de aanklacht, maar die namen werden later verwijderd.

Blac Chyna eist 100 miljoen dollar van de familie. Inmiddels is ook de nieuwe realityshow van de Kardashians van start. Volgens Eric de Munck is het een stuk 'persoonlijker'.

Eric zag The Kardashians al: 'Meer budget en meer persoonlijke verhalen'

03:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Kardashian en Blac Chyna eindelijk akkoord over voogdij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!