Dirk Kuyt en ex-partner Gertrude van Vuuren Beeld © ANP

Dirk Kuyt komt met ex-vrouw tot overeenkomst over scheiding

21 april 2022 16:20

Na berichtgeving van 'Privé' eerder deze week over de 'moeizame echtscheiding' tussen Dirk Kuyt (41) en zijn ex-vrouw Gertrude van Vuuren, komt de advocaat namens de ex-voetbalvrouw met een statement. Zij laat namelijk weten dat 'er alsnog een overeenstemming is bereikt'. Ook geeft Gertrudes advocaat, Mr. Kim Beumer, aan dat Gertrude zich 'eindelijk kan gaan richten op het doorlopen van de laatste stappen van haar rouwproces en zich kan richten op haar nieuwe leven'.

"Hoewel haar vertrouwen in de liefde is getaand, heeft zij iemand ontmoet die een plek in haar hart krijgt"

Na een relatie van 22 jaar ging het stel in juni 2020 uit elkaar en volgens het weekblad liepen de gesprekken tussen de voetballer en zijn ex-vrouw zo stroef dat het allemaal leek te eindigen in een vechtscheiding. De advocaat van Gertrude lijkt aan te geven dat het daar inderdaad even op leek: 'Tot ruim een week geleden leek de harmonieuze afwikkeling die haar voorstond nog onbereikbaar', pent zij in het statement. 'Op het allerlaatste moment, ampele uren voordat rechters zich over de kwestie zouden buigen, is er alsnog overeenstemming bereikt over de aan de echtscheiding gerelateerde onderwerpen.'

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

'Gertrude zette alles opzij voor het succes van Dirk Kuyt'

Inmiddels is Dirk gelukkig in de liefde met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans en als we Gertrudes advocaat mogen geloven, lijkt ook zij weer een levenspartner te hebben gevonden. 'Hoewel haar vertrouwen in de liefde is getaand, heeft zij iemand ontmoet die een plek in haar hart krijgt. Dat betekent niet dat zij alles zomaar achter zich kan laten, dat kost tijd. Zij hoopt dat zij in rust deze liefde verder kan laten ontwikkelen.' 

Ondanks dat de scheiding nu achter de rug is, zijn Dirk en Gertrude niet helemaal van elkaar af. De twee ex-geliefdes hebben namelijk vier kinderen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Dirk Kuyt doet een boekje open

Helaas zijn (v)echtscheidingen niet weg te denken uit de showbizz-wereld. Die van Kim Kardashian en Kanye West is al tijden een hot topic en onze eigen Eric de Munck smult ervan.

Eric de Munck 'smult' van vechtscheiding Kim Kardashian en Ye West

05:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!