Blac Chyna Beeld © ANP

Blac Chyna: 'Handtekening op realityshowcontract is vervalst'

22 april 2022 02:02

Blac Chyna (33) heeft donderdag tijdens haar rechtszaak tegen de familie Kardashian/Jenner toegegeven dat haar handtekening staat onder een contract over de beëindiging van realityserie 'Rob & Chyna'. Maar de influencer ontkent dat zij dat document daadwerkelijk heeft getekend.

"Ik zou nooit tekenen om voor 100.000 dollar mijn nummer één-show te stoppen"

"Ik zou nooit tekenen om voor 100.000 dollar mijn nummer één-show te stoppen", zei de 33-jarige volgens Deadline in de rechtbank toen de advocaat van de Kardashians met een contract op de proppen kwam waarin is vastgelegd dat zij voor dat bedrag instemde met het einde van de show, een spin-off van Keeping up with The Kardashians. "Dat is mijn handtekening, maar ik heb niet getekend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blac Chyna ontkent gewelddadigheden: 'Het was een geintje'

De voormalig realityster erkende ook dat het voor de producenten onmogelijk was geweest verder te gaan met haar realityserie Rob & Chyna nadat zij en Rob Kardashian hun relatie hadden beëindigd en zij een contactverbod voor hem had aangevraagd. Hij moest daardoor op een kleine honderd meter van haar vandaan blijven. Toch stelt Chyna dat de realitysoap een toekomst had, juist omdat er zoveel drama was tussen haar en haar ex. "Dat was wat de show zo goed maakte, we waren authentiek en niet nep."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhitte rechtszaak Blac Chyna tegen Kardashians van start

Blac Chyna kreeg begin 2016 iets met Rob Kardashian, datzelfde jaar verloofde het stel zich, kreeg dochter Dream en ging weer uit elkaar. De influencer klaagde na de breuk Robs familie aan voor contractbreuk en machtsmisbruik. Zij zouden de producenten en studiobazen hebben overgehaald de banden met Chyna te verbreken en daarmee haar realityshowcarrière de nek om hebben gedraaid. Ze eist een schadevergoeding van 100 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!