Sasha Obama Beeld © ANP

Sasha Obama aan het daten met zoon van acteur Clifton Powell

22 april 2022 04:57

De jongste dochter van oud-president Barack Obama (60) heeft in haar nieuwe woonplaats Los Angeles de liefde gevonden. De 20-jarige Sasha is volgens 'Daily Mail' aan het daten met Clifton Powell Jr. (24), de zoon van acteur Clifton Powell (66).

"Nu hebben ze een vriend en echte levens"

Clifton Powell senior was onder meer te zien in de films Ray, Menace II Society en serie Chase Street. Zijn zoon speelde in zijn studentenjaren op hoog niveau basketbal maar werkt tegenwoordig als regisseur van commercials. Hij is opgegroeid in Los Angeles, waar Sasha sinds afgelopen zomer woont. De voormalig First Daughter stapte na twee jaar studeren over van de University of Michigan naar de University of Southern California.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barack en Michelle Obama verbreken exclusieve deal met Spotify

Michelle Obama liet eerder deze week in de talkshow van Ellen DeGeneres al weten dat haar beide dochters een vriend hebben. Ellen haalde toen herinneringen op aan een uitzending in 2008 waar Malia en Sasha, toen 10 en 8 jaar oud, te gast waren omdat de meisjes groot fan waren van de optredende Jonas Brothers. "Ze waren dol op de Jonas Brothers. Nu brengen ze volwassen mannen mee naar huis", verzuchtte Michelle Obama daarop. "Toen ging het over popbands, nu hebben ze een vriend en echte levens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Obama een van de schrijvers van Donald Glovers serie

Malia Obama wordt de laatste jaren gelinkt aan Rory Farquharson, een studiegenoot van Harvard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!