Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace voor het eerst op podium na Jumbo-rel: 'Nog niet verwerkt'

22 april 2022 07:20

Glennis Grace (43) heeft donderdagavond voor het eerst sinds het supermarktincident eerder dit jaar weer opgetreden. Aan het begin van het optreden in Venlo sprak de zangeres het publiek toe over het voorval, zo is te zien op beelden van 'Shownieuws'.

"Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd"

In de van tevoren opgenomen boodschap zegt de zangeres dat ze het lastig heeft gehad. "Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd", zo is te horen. "Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia Rombley wil vriendin Glennis Grace 'niet zomaar laten vallen'

Glennis sprak van 'duizenden donkere berichten' die zij na het incident in februari heeft ontvangen. De zangeres werd op 12 februari aangehouden nadat ze verhaal kwam halen in een supermarkt in Amsterdam omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Hij had in de winkel een elektronische sigaret opgestoken en was daarop aangesproken. Glennis zelf, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden nadat ze gezamenlijk naar de winkel terugkeerden en het uitdraaide op een handgemeen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace deelt veelzeggend bericht na excuusvideo

De zangeres bood begin april haar excuses aan voor het incident. Ze herhaalde donderdag dat ze beseft dat ze toen iets verkeerd heeft gedaan.

'Spontaniteit bij excuusvideo Glennis Grace ver te zoeken'

05:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!