Darren Barnet Beeld © Getty Images

Netflix-ster eerste mannelijke ambassadeur van Victoria’s Secret

22 april 2022 16:59

Vorig jaar maakte Victoria’s Secret al bekend dat ze een nieuwe weg zouden inslaan door voortaan niet meer met 'angels' te werken, maar met zogeheten ambassadeurs. En die belofte lijken ze waar te maken. Waar eerder al Megan Rapinoe (36) en Priyanka Chopra (39) werden aangekondigd als ambassadeurs van het merk hebben ze nu ook acteur Darren Barnet (30) geïntroduceerd als het gezicht van een gendervrije collectie.

"Ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken"

Darren is geen onbekende: hij speelde namelijk in de Netflix-serie Never Have I Ever, die wereldwijd een groot succes was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sofia is eerste Victoria's Secret-model met down: 'Ieder mens heeft zijn talent'

Het is de eerste keer dat Victoria’s Secret een man heeft uitgekozen als gezicht van één van hun collecties. Voorheen werd er altijd voor vrouwelijke modellen gekozen. Darren laat op zijn Instagram weten dat hij erg in z'n nopjes is met zijn nieuwe baan. 'Ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken. Het bedrijf focust erg op bewustwording rondom onderwerpen als mentale gezondheid, inclusiviteit en een gemeenschapsgevoel. Ik kan mijn enthousiasme dan ook amper bedwingen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Klum over Victoria's Secret: 'Ze moesten veranderen'

Darren vertelde eerder dat zijn rol in Never Have I Ever hem erg deed denken aan zijn eigen schooltijd en dan niet per se in positieve zin. “Ik weet hoe het voelt om er niet bij te horen en hoe belangrijk het is om je gesteund en geaccepteerd te voelen”, legde hij destijds uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lingeriemerk Victoria's Secret wordt losgeknipt van moederbedrijf

Victoria’s Secret kondigde vorig jaar een herlancering aan. Het merk liet weten vanaf dat moment 'een toonaangevende, wereldwijde pleitbezorger te zijn voor woman empowerment'. De nieuwe topman Martin Waters liet weten aardig wat veranderingen te zullen doorvoeren. "Het wordt tijd dat het merk niet langer gaat over wat mannen willen, maar over wat vrouwen willen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!