Sean Penn Beeld © ANP

Scheiding Sean Penn en ex Leile George officieel afgerond

22 april 2022 21:04

Sean Penn (61) en zijn ex Leila George (30) zijn officieel uit elkaar. De scheiding tussen het acteurskoppel is afgerond, meldt 'TMZ' op basis van rechtbankdocumenten.

"Ik ben niet vreemdgegaan maar ik dacht dat andere dingen belangrijker waren"

Sean en Leila kondigden in oktober aan dat ze uit elkaar gingen. Ze waren op dat moment zo'n vijf jaar bij elkaar, waarvan een jaar getrouwd. De twee traden tijdens de coronacrisis in het huwelijk met een kleine ceremonie in eigen huis. De trouwambtenaar verbond hen in de echt via een Zoom-verbinding.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sean Penn vlucht lopend vanuit Oekraïne naar Polen

Voor Sean is het alweer de derde keer dat zijn huwelijk niet overeind blijft. Hij was tussen 1985 en 1989 getrouwd met Madonna en tussen 1996 en 2010 met Robin Wright. Sean had daarna, tussen 2013 en 2015, nog een relatie met Charlize Theron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sean Penn wil Oscars boycotten als Zelenski niet welkom is

Sean bekende eerder deze maand nog in een interview met Hollywood Authentic dat hij nog altijd verliefd is op Leila. Ook nam hij de schuld op zich wat betreft het stuklopen van hun relatie. "Ik ben niet vreemdgegaan maar ik dacht dat andere dingen belangrijker waren", zo verklaarde de acteur. "Ik was depressief en greep vroeg in de ochtend al naar alcohol en slaappillen, ik keek naar het nieuws, volgde Trump en was gewoon wanhopig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!