Anouk in The voice of Holland Beeld © RTL

Anouk vindt The Voice-onderzoek te langzaam gaan

22 april 2022 22:53

Anouk (47) vindt dat het onderzoek van advocatenkantoor Van Doorne naar de misstanden bij 'The Voice of Holland' veel te lang duurt. De zangeres heeft woensdag pas een uitnodiging gekregen om mee te werken, zo onthulde ze vrijdag in de RTL 4-talkshow 'Jinek'.

"Ik heb pas eergisteren een officiële uitnodiging gehad van het advocatenkantoor"

"Ik heb pas eergisteren een officiële uitnodiging gehad van het advocatenkantoor om daar aan mee te werken, wat ik overigens prima vind natuurlijk. Maar goed, het is nu drie maanden later. Ik vind dat best wel een beetje lang duren", vertelde Anouk.

De zangeres, die coach was bij The Voice, vindt het vooral belangrijk omdat ze drie vermeende slachtoffers persoonlijk kent. "Daarvan zaten er twee in mijn team. Ik had wel wat eerder vragen gesteld willen hebben. Ik vind het langzaam gaan, maar misschien werkt het zo. Ik weet het niet."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Giorgio: 'Nieuw album zangeres Anouk persoonlijk en intiem'

Sébas Diekstra, de advocaat van enkele melders van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice, zei woensdag in Jinek dat slachtoffers zich niet bij Van Doorne durven te melden. Dit kantoor is ingehuurd door ITV, dat het tv-programma produceerde. De slachtoffers vrezen dat het kantoor informatie kan doorspelen, aldus Sébas, die pleit voor onafhankelijk onderzoek in de kwestie.

Mariëtte Hamer, de regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, zei eerder vrijdag in gesprek met ITV te willen over het onderzoek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk voelde meteen dat het mis was rond Ali B

Anouk: 'Peter van der Vorst noemde mij backstabber na rel rondom misstanden TVOH'

06:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!