Jan Smit Beeld © ANP

Bekende Volendammers delen vreugde na promotie FC Volendam

22 april 2022 23:41

In Volendam is euforisch gereageerd op de promotie van voetbalclub FC Volendam naar de Eredivisie. Verschillende bekende artiesten toonden hun vreugde op sociale media.

"Potverdomme, mijn hart, 10 jaar van m’n leven maar YES! Whaaaaaaaa"

"GUESS WHO'S BACK!?!", schrijft Jan Smit kort en bondig. De zanger is naast zijn artiestenbestaan ook vicevoorzitter van de club en heeft in de directie de functie van commercieel directeur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zanger Jan Smit met FC Volendam naar Eredivisie

Jans zus Monique is al net zo blij. 'Jaaaaaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaa YESSSSS! VOLLEDAM!', schrijft de zangeres en presentatrice op Instagram. 'Potverdomme, mijn hart, 10 jaar van m’n leven maar YES! Whaaaaaaaa.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit aan de slag als commercieel directeur bij FC Volendam

Zanger Simon Keizer kon de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Volendam maar deels zien. Hij moest met Nick Schilder spelen tijdens de sluitingsceremonie van de Invictus Games, maar zat vooraf wel aan zijn mobieltje gekluisterd. 'Straks spelen bij Invictus Games maar in de kleedkamer kijken of FC Volendam promoveert', zo plaatste hij bij een foto op Instagram.

Simon Keizer

FC Volendam keert na dertien jaar terug in de Eredivisie. De ploeg won vrijdagavond de uitwedstrijd in Den Bosch met 2-1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!