Kris Jenner Beeld © ANP

Kris Jenner: 'Zoon Rob is met pistool bedreigd door ex Blac Chyna'

23 april 2022 10:36

Kris Jenner (66) beweert dat haar zoon Rob Kardashian (35) door zijn ex Blac Chyna (33) is bedreigd met een pistool. Dat verklaarde ze vrijdag in de rechtbank van Los Angeles in de zaak die Chyna heeft aangespannen tegen de familie Kardashian vanwege het einde van de realityshow van haar en Rob. Volgens Chyna hadden Kris en haar gezin invloed op de beslissing om de serie na een seizoen van de buis te halen en liep ze daardoor veel geld mis.

"Ik was heel boos en van streek"

Kris werd vrijdag als eerste van de familie als getuige gehoord. Naar eigen zeggen had ze geen invloed op de beslissing die producenten in 2017 maakten over de toekomst van de serie Rob & Chyna, vertelde ze vrijdag. Wel gaf Kris toe dat ze haar zorgen over Chyna aan de makers had geuit en een sms'je had gestuurd waarin ze zei dat ze 'deze bitch' moesten ontslaan. Dat stuurde ze naar eigen zeggen in de hitte van de strijd. "Ik was heel boos en van streek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kris Jenner kan niet tegen 'kleffe' Kourtney en Travis

De woede en zorgen waren bij Kris aangewakkerd door onder meer een ruzie tussen haar zoon en Chyna waarbij laatstgenoemde volgens haar een pistool trok. Het wapen zou ze 'voor de grap' tegen het hoofd van Rob hebben gezet. "Mijn dochter was zestig dagen daarvoor in een badkuip gezet, met een wapen bedreigd en overvallen. Daar was ik door getraumatiseerd. Mijn dochter was bijna dood geweest", zei Kris, doelend op de overval op Kim Kardashian in Parijs in 2016.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kris Jenner: 'Schoonzoons moeten eerlijk, vriendelijk en rijk zijn'

Chyna eist een bedrag van 100 miljoen dollar voor onder meer misgelopen inkomsten van de Kardashians. De familie ontkent invloed te hebben gehad op het einde van de realityserie en stelt enkel Rob te hebben willen beschermen voor de vermeende mishandeling van Chyna. Rob en Chyna hadden tussen 2016 en 2017 een knipperlichtrelatie. Ze hebben samen een nu 5-jarige dochter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jury keihard tegen Kardashians in zaak tegen Blac Chyna

En terwijl Blac Chyna afscheid neemt van haar eigen serie, zijn de Kardashians terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. De Kardashians zelf steken het niet onder stoelen of banken dat ze terug zijn met een eigen serie. Ze zitten sinds kort bij Disney+ en dat betekent twee dingen: meer budget en nog meer drama!

Eric zag The Kardashians al: 'Meer budget en meer persoonlijke verhalen'

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!