Will Smith deelt een klap uit aan Chris Rock Beeld © ANP

Moeder Chris Rock teleurgesteld in Will Smith: 'Raakte me echt'

24 april 2022 08:58

De moeder van Chris Rock (57) is nog altijd erg teleurgesteld over de klap die acteur Will Smith (53) tijdens de uitreiking van de Oscars aan haar zoon uitdeelde. In gesprek met WIS news, een lokale nieuwszender uit South Carolina, vertelt Rose Rock dat het haar pijn doet dat de acteur niet persoonlijk zijn excuses heeft gemaakt aan de komiek.

"Toen hij Chris sloeg, sloeg hij ons allemaal. Hij raakte me er echt mee"

"Ik vind het heel erg dat hij nooit zijn excuses heeft aangeboden", zegt de moeder van Chris, die werkt als schrijver, advocaat en spreker. "Ik bedoel, zijn mensen hebben een stuk geschreven waarin staat dat hij zich verontschuldigt tegenover Chris Rock. Maar als je toch ziet dat zoiets persoonlijk is geworden, dan neem je toch even contact op?", vraagt ze zich af op de nieuwszender.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Rock maakt na twee weken weer grap over klap Will Smith

Rose Rock zag het voorval begin april op tv gebeuren en dacht in eerste instantie dat het in scène was gezet. "Totdat hij begon te schelden", zegt ze over het moment dat Will na zijn klap vanuit het publiek nog wat riep. "Toen hij Chris sloeg, sloeg hij ons allemaal. Hij raakte me er echt mee", blikt ze terug.

De moeder van Chris vindt de hele situatie vooral ook heel jammer voor Questlove, die na de klap een beeldje voor Beste Documentaire in ontvangst mocht nemen. "Niemand heeft zijn toespraak gehoord. Niemand was in staat om nog gewoon in het moment te zijn, want iedereen die daar zat had zoiets van: wat is er zojuist gebeurd?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Klap Will Smith zorgt ook voor nieuw beleid bij Tony Awards

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!