Mike Tyson Beeld © Getty Images

Mike Tyson na incident vliegtuig vrolijk op de foto met fan

24 april 2022 11:23

Mike Tyson (55) is woensdag nadat hij in een vliegtuig betrokken was bij een handgemeen met een andere passagier, op de foto gegaan met een fan. Op de foto, die in handen is van 'TMZ', heeft hij zijn arm gemoedelijk om de fan heen geslagen en is aan niets te zien dat hij zojuist klappen heeft uitgedeeld aan iemand die hem, mogelijk onder invloed, nogal irriteerde.

De fan op de foto heeft aan TMZ laten weten dat de bokslegende 'supervriendelijk en chill' was bij het maken van de foto op de luchthaven in Florida. Het beeld zou volgens de entertainmentsite in het voordeel van Mike kunnen werken omdat het laat zien dat hij tegen fans die gewoon normaal doen ook gewoon normaal terugdoet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Mike Tyson slaat beschonken vliegtuigpassagier'

TMZ plaatste woensdag videobeelden van het incident dat zou hebben plaatsgevonden op een vlucht van San Francisco naar Florida. Op de beelden is te zien dat Mike de man een aantal ferme klappen in het gezicht geeft. Volgens een getuige was hij in eerste instantie vriendelijk, maar ging het mis toen de betreffende man hem maar bleef irriteren.

Miniatuurvoorbeeld

L

Mike Tyson roept op tot boycot na aankondig serie over zijn leven

Melvin Townsend, de man die de tikken moest incasseren, heeft na het voorval een advocaat in de arm genomen. Die heeft aan TMZ laten weten dat de bokser zijn cliënt op 'buitensporige manier' begon te slaan. Volgens de advocaat had het voorval makkelijk voorkomen kunnen worden als Mike het vliegtuigpersoneel erbij had gehaald. Op dit moment zijn er nog geen juridische stappen ondernomen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!