Nikkie de Jager Beeld © Instagram @nikkietutorials

Nikkie de Jager straalt in laag uitgesneden jurk: 'Betekent veel'

24 april 2022 14:49

Nikkie de Jager (27) ziet er elke week in 'Make Up Your Mind' uit om door een ringetje te halen, maar haar outfit van afgelopen zaterdag was voor de YouTube-ster extra bijzonder. Zo laat Nikkie weten via Instagram.

"Dit was de eerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde"

Bij een foto van haar smaragdgroene look schrijft Nikkie dat haar bijna 16 miljoen glow babies geen idee hebben hoeveel de outfit voor haar betekent. 'Dit was de eerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde', legt ze uit.

Nikkie ging onlangs onder het mes om haar borsten te liften, iets waar ze zich al langere tijd onzeker over voelde. 'Het voelde zo speciaal om deze aflevering van Make Up Your Mind te doen terwijl ik zoiets voor de eerste keer ooit droeg', sluit ze de post, zelfverzekerder dan ooit, af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eervolle vermelding voor Nikkie de Jager bij Webby Awards

De oprichtster van Nimya ging onlangs op haar YouTube-kanaal dieper in op de operatie. Ook sprak ze in de video openhartig over wat ze allemaal nog meer heeft laten doen. "Laat ik voorop stellen dat ik geen promoter wil zijn van plastische chirurgie of 'hulpmiddelen', want wie ben ik om dat te zeggen? Ik vind wel dat als je iets aan jezelf wil laten doen zodat je je daar beter en prettiger bij voelt, je dat zeker moet doen", zei ze toen. "Ik heb botox laten zetten om mijn ogen te liften en om mijn voorhoofd strakker te trekken. Daarnaast heb ik fillers in mijn lippen en kin. Ik voel me daar prima bij, maar nogmaals: iedereen moet zelf weten wat hij of zij doet, ik wil dat niet aansporen."

Video met Adele is 'nieuwe mijlpaal' voor Nikkie de Jager

02:51
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager kon eigen talkshow krijgen: 'Hebben we al genoeg'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!