Kalvijn Beeld © ANP

Kalvijn zet volgers in om te kunnen bellen met koning Willem-Alexander

24 april 2022 15:44

Op 27 april vieren we in Maastricht de 55e verjaardag van onze koning Willem-Alexander. YouTuber Kalvijn (25) maakte speciaal voor de gelegenheid het nummer 'Proost', en zou deze het liefst persoonlijk aan de koning willen overhandigen. Daarvoor haalt hij werkelijk álles uit de kast. Zelfs zijn volgers moeten aan de bak.

Volgens Kalvijn, die 1,3 miljoen volgers op YouTube heeft en zo'n 1 miljoen op Instagram, is de verjaardagstrack beter dan 'Viva Hollandia', het 'Wilhelmus' en alles van Hazes bij elkaar. Er is alleen één klein probleem: hij heeft het telefoonnummer van de koning niet. Na veel belletjes met onder andere de RVD en prinses Laurentien krijgt Kalvijn het bericht dat de koning 'helaas geen tijd heeft'. Maar daar laat hij het niet bij zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kalvijn en Nina naar Polen om Oekraïense vluchtelingen te helpen

Omdat Kalvijn dolgraag de koning wil spreken roept hij nu iedereen op hem te helpen en op de social media-accounts van het koningshuis een berichtje achter te laten. En dat doet iedereen massaal. Inmiddels zijn er al zo'n 4500 reacties geplaatst, terwijl dat er normaal maar een stuk of 40 zijn. Dat is de RVD ook opgevallen en Kalvijn laat dan ook aan RTL Boulevard weten dat ze morgen nog een keer naar het verzoek gaan kijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hunted VIPS-kijkers lyrisch over riskante actie van Kalvijn: 'Wat een held'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!