Demi de Boer en Ronald de Boer Beeld © ANP

Ronald de Boer: 'Twijfelde even toen Demi met Ronnie Flex thuiskwam'

25 april 2022 16:21

Demi de Boer (25) is inmiddels al geruime tijd samen met Ronnie Flex (30). De twee hebben samen zelfs al een dochtertje: Rémi. Toch was vader Ronald de Boer (51) aanvankelijk ietwat sceptisch over de nieuwe lover van zijn dochter. Dat vertelt hij in de nieuwste 'LINDA.meiden'.

"Toen ze met Ronell thuiskwam, dacht ik wel even: is dat slim?"

"Toen ze met Ronell thuiskwam, dacht ik wel even: is dat slim? Wil ik dit voor mijn dochter?" vertelt Ronald in het magazine. De oud-voetballer benadrukt dat Ronnie in 'een bepaalde scene zit', vaak 's avonds weg is en veel op reis is.

Maar nu Ronald zijn schoonzoon geruime tijd kent, is hij bijzonder enthousiast. "Maar nu ken ik hem: hij is zachtaardig, lief en timide. Net als bij voetballers: agressief in het veld, maar daarbuiten poeslief. Ik had niet anders verwacht dan dat ze jong moeder zou worden, it runs in the family."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Demi de Boer pakt eiergooier aan: 'Levensgevaarlijk, schaam je'

Demi is naar eigen zeggen altijd al 'een papa's-kindje' geweest. "We hebben een enorm sterke band. Alleen moeten we nu moeite doen om tijd voor elkaar te maken, omdat we meer ons eigen leven leiden."

De nieuwste LINDA.meiden ligt nu in de winkel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tijd voor iets anders: Demi de Boer ondergaat transformatie

Demi de Boer voelt zich net 'Bob de Bouwer'

02:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!