Delphine Beeld © Instagram @delphinedevrieze

Zó ziet de nieuwe vriend van Temptation-ster Delphine eruit

25 april 2022 18:27

Het lijkt er op dat Delphine de Vrieze (27), bekend van haar deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave', weer opnieuw gelukkig is in de liefde. De realityster heeft in haar Instagram Stories een foto gedeeld van haar nieuwe vriend Ruben.

Delphine was samen met haar ex Bert, met wie ze maar liefst tien jaar een relatie had, één van de meest spraakmakende koppels uit Temptation Island: Love or Leave. Kijkers konden wekelijks genieten van al hun relatiedrama en het kwam dan ook voor weinig mensen als een verrassing toen aan het einde van het programma bleek dat ze niet met elkaar verder gingen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-ster Delphine na relatie van een maand weer single

Zowel Delphine als Bert vonden vrij snel een nieuwe liefde. Delphine kreeg een relatie met ene Thomas, maar deze relatie was maar van korte duur. Na een maand maakte ze al bekend dat ze uit elkaar waren. Ze liet destijds weten dat de twee geen match bleken te zijn. "Voordat iedereen er weer zijn eigen verhaal van maakt: ik heb het gedaan gemaakt met Thomas omdat hij niet de gast was die ik zocht. Onze eigenschappen pasten niet samen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de nieuwe liefde van Temptation-sterretje Delphine

Uit haar recente Instagram Stories blijkt echter dat ze kort hierna weer een nieuwe vriend heeft gevonden. Ze deelde onderstaande foto op haar Instagram en de hartjes erbij lijken er toch wel op te wijzen dat het hier gaat om haar nieuwe liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine uit Temptation neemt inboedel van ex Bert mee: 'Smerige actie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!