James Gunn en Chris Pratt Beeld © ANP

Regisseur James Gunn neemt het op voor Chris Pratt na ontslagtweet

26 april 2022 04:13

De afgelopen dagen ging een tweet viral waarin om het ontslag van Chris Pratt (42) bij Marvel werd gevraagd. Zijn 'Guardians of the Galaxy-regisseur' James Gunn (55) nam het maandag op social media op voor de acteur.

"Chris Pratt zou nooit worden vervanen als Star-Lord. En als dat wel zou gebeuren, zouden we allemaal met hem vertrekken"

Alhoewel de reden niet specifiek in de tweet werd genoemd, was de algemene aanname in de reacties dat de kerk waar Chris onderdeel van is de boosdoener was. De acteur en zijn vrouw Katherine Schwarzenegger zijn lid van de Zoe Church, die soms wordt omschreven als lhbtq-onvriendelijk. Chris heeft altijd ontkend dat dat het geval is, en verklaarde in het verleden dat iedereen welkom is bij zijn kerk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Pratt krijgt bijval van schoonmoeder na ophef Instagrampost

James Gunn reageerde maandag boos op de ontslagtweet. 'Waarom, vanwege je verzonnen, totaal onterechte beeld van hem? Om iets dat iemand je heeft verteld over hem dat niet waar is? Chris Pratt zou nooit worden vervanen als Star-Lord. En als dat wel zou gebeuren, zouden we allemaal met hem vertrekken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Pratt krijgt veel kritiek na bericht over gezonde dochter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!