Holly Mae Brood en Soy Kroon Beeld © ANP

Holly Mae Brood wil trouwen: 'Tijd dat Soy op zijn knieën gaat'

26 april 2022 11:33

'Love Island'-presentatrice Holly Mae Brood (27) ziet tijdens haar werk heel wat koppels die elkaar de liefde verklaren. Nou is ze zelf ook al een tijdje gelukkig in haar relatie met acteur Soy Kroon (26), maar in de podcast '30 MINUTEN RAUW' vertelt de presentatrice dat het onderhand tijd wordt voor de volgende stap.

Aan presentator Ruud de Wild vertelt Holly Mae over haar wens om te trouwen. "Ik hoop het vooral heel erg. Ik zou dat wel leuk vinden." Holly Mae en Soy vormen intussen al ruim zes jaar een koppel, dus volgens de presentatrice is de tijd om te trouwen nu echt aangebroken. Grappend: "Ik vind ook wel dat het tijd is dat hij op z’n knieën gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood over thinshaming: 'Ze noemden me wandelende tak'

En als Soy dacht dat een trouwring, een bruiloft en een huwelijkscontract voldoende zijn, dan moet hij zich nog even achter zijn oren krabben. De presentatrice heeft namelijk nog een wens: kinderen. "Dat wil ik wel heel graag. Ik hoop dat dat allemaal kan." Qua opvoeding is de presentatrice er in elk geval al uit, want haar kinderen zullen voor het overgrote deel 'zeker dezelfde opvoeding' krijgen als zij zelf heeft gehad. "Gewoon liefdevol en niet zo betuttelend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó veroverde Soy Kroon het hart van Holly Mae Brood

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!