Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Beeld © ANP

Katja Schuurman heeft vrede met breuk: 'Beter dat Freek en ik niet samen zijn'

26 april 2022 12:38

Katja Schuurman (47) en Freek van Noortwijk (32) besloten in november vorig jaar een punt achter hun huwelijk te zetten. Voor Katja breekt daarop een periode van rouw aan, maar inmiddels hebben beiden iemand anders ontmoet. In 'Veronica Superguide' vertelt de presentatrice dat het zelfs 'beter is' dat Freek en zij niet meer samen zijn.

"Ik gun hem oprecht alle geluk en mezelf ook"

Hoewel Katja nog niet zo lang geleden in het AD vertelde dat ze het 'pijnlijk en ingewikkeld' vond dat Freek alweer in een nieuwe relatie zat, vertelt ze in Veronica Superguide dat de vork inmiddels iets anders in de steel zit. "Ik vond daar van alles van, maar inmiddels wil ik vooral dat hij blij is. Ik had het fijner gevonden als we de kluwen eerst samen rustig hadden kunnen ontwarren en we pas daarna verder waren gegaan met onze eigen levens. Nu was het gewoon een beetje verwarrend", legt ze uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Dochter Sammie roast Katja Schuurman op rode loper Costa!!

Ondanks de pijn en verdriet die de actrice de afgelopen tijd heeft gevoeld, 'gunt ze hem oprecht alle geluk'. "En mezelf ook. Ik weet zeker dat het beter is dat we niet meer samen zijn."

Inmiddels lijkt er een nieuwe liefde in het leven van Katja te zijn. Dit bevestigde de actrice vorige week aan Shownieuws. "Na maanden van janken heb ik weer helemaal vlinders, dat past helemaal bij de zomervibe", vertelt Katja over de nu nog mysterieuze man. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Katja Schuurman nam dochtertje Coco mee naar Bonaire voor filmopnames

Katja omschrijft de periode na haar relatiebreuk als 'stressvol'. De actrice komt er echter langzaam weer bovenop. Wij spraken haar over deze roerige tijd.

Katja Schuurman 'veel afgevallen door stress' na liefdesbreuk

01:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!