Talpa reageert op besluit Johnny de Mol: 'Respecteren zijn keuze'

26 april 2022 21:12

Talpa respecteert de keuze van Johnny de Mol (43) om zijn werkzaamheden bij 'HLF8' voorlopig neer te leggen. Dat laat het moederbedrijf van SBS6, waarop de talkshow wordt uitgezonden, weten in een korte reactie. Johnny legde zijn werk dinsdagavond neer na een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag aan zijn adres.

"We respecteren Johnny zijn keuze hierin"

"We respecteren Johnny zijn keuze hierin", aldus de zegsvrouw. Zij laat weten verder niet inhoudelijk in te willen gaan op de situatie. Over de toekomst van HLF8 wordt nog overlegd. Daar zal later meer over bekend worden. Bij eerdere afwezigheid van Johnny nam Hélène Hendriks de presentatie van de talkshow over. Zij was nog niet bereikbaar voor commentaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol stopt met HLF8 na nieuwe beschuldiging

Het Openbaar Ministerie doet momenteel al onderzoek naar Johnny, in een zaak die door zijn ex-verloofde Shima Kaes is aangespannen. Shima beschuldigt hem ervan haar tijdens hun relatie in 2015 te hebben mishandeld. Johnny heeft die aantijgingen altijd ten stelligste ontkend. Shima deed eind 2020 aangifte. Johnny en zijn vader John hebben ook aangifte gedaan tegen Shima vanwege een poging tot afdreiging, wat een juridische term voor chantage is. Volgens Peter Plasman, de advocaat van Johnny, hebben de zaakwaarnemers van Shima voordat de vrouw aangifte deed contact gelegd met zowel Johnny de Mol als zijn ouders 'om de familie tot een prestatie te bewegen - lees: betaling.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Wortelboer boycot talkshow Johnny de Mol: 'Best een dingetje'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!