Blac Chyna Beeld © ANP

Blac Chyna wil opnieuw getuigen in zaak tegen Kardashians

27 april 2022 00:30

Blac Chyna (33) wil haar verklaring in de rechtszaak tegen de familie Kardashian opnieuw afleggen. De socialite beweert dat naaktfoto's die getoond werden tijdens haar getuigenis haar verhaal hebben 'verpest'. Haar advocaten hebben de rechter gevraagd Chyna opnieuw de kans te geven om haar verhaal te doen.

Ook wil het juridisch team van Chyna dat haar eerdere getuigenis uit het dossier wordt geschrapt. Volgens haar advocaten raakte Chyna in paniek toen de advocaat van de familie Kardashian haar confronteerde met naaktfoto's uit het verleden. Het team van Chyna beweert dat ze in paniek raakte en in tranen uitbarstte, waardoor ze haar verhaal niet goed heeft kunnen vertellen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kardashians willen dat rechter zaak Blac Chyna stopt

De advocaten van de familie Kardashian vinden het verzoek van Chyna 'belachelijk'. De partij noemt het 'een wanhopige truc' om haar verhaal opnieuw te doen.

Chyna heeft een rechtszaak aangespannen tegen de familie Kardashian. Ze stelt dat de familie ervoor gezorgd heeft dat de realityshow die ze met Rob Kardashian maakte geen gevolg kreeg. Daardoor liep ze behoorlijk wat inkomen mis. Ze eist een schadevergoeding van 100 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!