Beeld © ANP

Kardashians willen dat rechter zaak Blac Chyna stopt

27 april 2022 01:30

De Kardashians hebben via hun advocaat een verzoek ingediend om de zaak die Blac Chyna (33) tegen hen heeft aangespannen te stoppen. "De beweringen die gedaan zijn, zijn absurd", aldus Michael Rhodes, de advocaat van de familie Kardashian.

"De beweringen die gedaan zijn, zijn absurd"

Chyna heeft haar verklaring afgelegd en volgens Rhodes is er 'geen aanvullend bewijs over de schade die ze zou hebben geleden'. Chyna wil haar verklaring juist opnieuw afleggen. De 33-jarige socialite beweert dat naaktfoto's die getoond werden tijdens haar getuigenis haar verhaal hebben 'verpest'. Haar advocaten hebben de rechter gevraagd Chyna opnieuw de kans te geven om haar verhaal te doen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Blac Chyna wil opnieuw getuigen in zaak tegen Kardashians

De advocaten van de familie Kardashian vinden het verzoek van Chyna 'belachelijk'. De partij noemt het 'een wanhopige truc' om haar verhaal opnieuw te doen.

Chyna heeft een rechtszaak aangespannen tegen de familie Kardashian. Ze stelt dat de familie ervoor gezorgd heeft dat de realityshow die ze met haar ex Rob Kardashian maakte geen vervolg kreeg. Daardoor liep ze behoorlijk wat inkomen mis. Ze eist een schadevergoeding van 100 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!