Zo viert bekend Nederland Koningsdag: 'Eindelijk weer fissa'

27 april 2022 14:34

Heel Nederland viert vandaag de 55ste verjaardag van Koning Willem-Alexander. Stiekem grijpt een groot deel van het volk deze dag vooral aan als een moment om feest te vieren. Dat doet ook tout bekend Nederland.

"Zitten we dan"

Nikkie Plessen was vanochtend al vroeg op pad met haar dochter Jolie en zoon Alain. De mode-ontwerpster heeft ouderwets een kleedje uitgestald met wat spullen erop om te verkopen. Het lijkt erop dat haar kinderen wat speelgoed verkopen. 'Zitten we dan', schrijft Nikkie op Instagram. 'Happy King's Day!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit zijn we te weten gekomen over Amalia, Alexia en Ariane

Fred van Leer nam de moeite om tijdens Koningsdag 'zijn' landgenoten toe te spreken. "Vandaag is een heuglijke dag", aldus Fred in een video waarop hij zijn gezicht in dat van prinses Beatrix heeft gephotoshopt. "Ik ga lekker een festivalletje klappen."

Het lijkt erop dat Daphne Deckers wat van haar designer schoenen en tassen aan het verkopen is tijdens Koningsdag. 'Maak me los', schrijft ze bij een foto op Instagram. 'Fijne Koningsdag iedereen!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Koningin Máxima heeft empty nest syndrome: 'Maar kan wel meer werken'

Patrick Martens combineert het noodzakelijke met het aangename vandaag. Hij viert Koningsdag, terwijl hij aan het werk is voor Koffietijd. Maar hij geniet wel van alle festiviteiten in Maastricht.

Claudia de Breij zet haar tanden in een versnapering die vandaag als warme broodjes - of warme tompoucen - over de toonbank vliegt. 'Heerlijke dag allemaal! Eindelijk weer eens met zijn allen dikke fissa', aldus Claudia.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Koning Willem-Alexander sneert naar Poetin op Koningsdag

Angela Groothuizen is 'helemaal klaar' voor Koningsdag. Om de verjaardag van de koning te vieren, heeft ze een bijzonder hoofddeksel uit de kast getrokken.

Fajah Lourens verkoopt vandaag geen spulletjes, maar gaat 'op boevenpad' en geniet hoogstwaarschijnlijk van een festival.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!