Rob Kardashian en Blac Chyna Beeld © Getty Images

Er was 'geen echte liefde' tusssen Rob Kardashian en Blac Chyna

28 april 2022 07:32

Volgens Rob Kardashian (35) hield hij niet van zijn ex-verloofde Blac Chyna (33) op het moment dat hij haar ten huwelijk vroeg. Dat verklaarde hij woensdag in de rechtszaal in de zaak tussen zijn ex en de familie Kardashian.

"Het was geen echte liefde"

De enige zoon in de Kardashian-familie zei dat hij een relatie kreeg met  Blac Chyna toen hij op 'een dieptepunt' in zijn leven zat. Hij dacht dat ze goed voor hem was, omdat zij hem toen accepteerde. Maar dat veranderde snel, en de liefde was op het moment dat hij haar ten huwelijk vroeg al bekoeld. "Het was geen echte liefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner verklaart: 'Blac Chyna viel mijn ex Tyga aan met mes'

De 35-jarige Rob ging ook in op de beschuldiging die al eerder in deze zaak ter sprake was gekomen, namelijk dat zijn ex hem zou hebben geprobeerd te vermoorden. De influencer zou meerdere keren een pistool tegen zijn hoofd hebben gehouden en hem ook hebben geprobeerd te wurgen met het snoer van een iPhone-oplader. De Kardashian voegde daar nu aan toe dat ze hem ook meerdere keren heeft geslagen met een metalen staaf. Volgens hem zou de moeder van zijn dochtertje toen onder invloed zijn geweest van cocaïne en alcohol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians willen dat rechter zaak Blac Chyna stopt

Blac Chyna reageerde al eerder al op het incident in de rechtbank. Zij verklaarde toen dat ze het pistool voor de grap op het hoofd van haar ex-verloofde richtte en dat het ook slechts een geintje was toen ze het snoer van een iPhone oplader om zijn nek bond. Volgens haar had ze slechts een 'vurige' relatie met haar toenmalige vriend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blac Chyna wil opnieuw getuigen in zaak tegen Kardashians

Blac Chyna sleept de Kardashians voor de rechter omdat zij haar televisiecarrière zouden hebben kapotgemaakt. De influencer was in 2016 samen met Rob te zien in realityshow Rob & Chyna, een spin-off van Keeping Up With The Kardashians. Daarvan zou volgens haar een tweede seizoen komen, maar de familie Kardashian/Jenner zou daar na haar breuk met Rob een stokje voor hebben gestoken.

Eric zag The Kardashians al: 'Meer budget en meer persoonlijke verhalen'

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!