Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian legt uit waarom ze nichtje uit Disneyland-post fotoshopte

28 april 2022 17:18

Het is niets nieuws dat de familie Kardashian wordt beschuldigd van het fotoshoppen van hun Insta-plaatjes, maar volgers van Kim Kardashian (41) stonden afgelopen december toch even te kijken toen zij haar nichtje digitaal toevoegde aan haar vakantiekiekjes. Kim besluit via een Instagram Story nu opheldering te geven over die mysterieuze keuze.

"Ik wist niet dat het zo'n groot probleem zou zijn"

Kim zou foto's van een trip naar Disneyland met haar dochtertje Chicago en nichtje True hebben gefotoshopt, zo viel haar volgers vier maanden terug meteen op. Toch duurde het even voor Kim het voorval zelf adresseert. 'Oké allemaal, ik heb een fotoshop-bekentenis met jullie te delen', schrijft ze nu op haar Instagram. Ze legt uit dat ze haar nichtje True inderdaad heeft toegevoegd aan de Disneyland-kiekjes, maar dat ze hier wel een zeer gegronde reden voor heeft. Op de originele foto's stond Chicago met haar andere nichtje Stormi, de dochter van Kims jongste halfzus Kylie Jenner, maar deze foto's mocht ze niet online plaatsen: 'Toen ik Kylie vroeg of ik de foto's mocht posten, zei Kylie dat ze liever niet had dat ik dit deed en dat respecteer ik. Maar dat betekent niet dat mijn Instagram-feed hieronder moet lijden, want Chicago droeg roze en dat past perfect met mijn feed.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian zou best een kind met Pete Davidson willen

Om toch het roer in handen te hebben en haar Instagram-feed te redden, besloot Kim haar nichtje Stormi te vervangen voor haar andere nichtje True Thompson. 'Jullie weten hoe belangrijk een goede aesthetic voor mij is en ik zou het Kylie niet toelaten om mijn Instagramfeed te verpesten', geint Kim. 'Dus bedankt True, dat je er een voor het team hebt genomen.' Kim geeft ook te kennen dat ze niet had verwacht dat 'het zo'n groot probleem zou zijn'. 

Het is geen gewoonte dat Kim haar fotoshopgeheimen deelt met haar volgers, maar nadat Trues moeder Khloé al eerder toegaf dat de foto's inderdaad nep waren, kon Kim waarschijnlijk niet anders dan bekennen. 

Chicago West en Stormi Jenner
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian vreest dat er nog een sekstape uitlekt

De bekendste reality-familie van Amerika is terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Sinds kort zitten ze bij Disney+ en dat betekent twee dingen: meer budget en nog meer drama.

Eric zag The Kardashians al: 'Meer budget en meer persoonlijke verhalen'

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!