Blac Chyna Beeld © ANP

Blac Chyna mag van rechter niet opnieuw getuigen

29 april 2022 01:17

Slecht nieuws voor Blac Chyna. Nadat de 33-jarige socialite eerder deze week vroeg om haar verklaring in de rechtszaak tegen de Kardashians opnieuw af te leggen, heeft rechter Gregory Alarcon haar dat ontzegd. Volgens de rechter heeft ze al een verklaring van elf uur afgelegd en meent hij dat ze ruim de tijd heeft gehad om haar kant van het verhaal te vertellen en ziet hij geen noodzaak om dat opnieuw te doen. Dit meldt 'Page Six'.

Blac Chyna beweerde dat de van haar getoonde naaktfoto's, die getoond werden tijdens haar getuigenis, haar verhaal hebben 'verpest'. De Kardashians noemden haar poging om opnieuw te getuigen 'een belachelijke en wanhopige truc'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Er was 'geen echte liefde' tusssen Rob Kardashian en Blac Chyna

De rechter sprak ook de jury in deze zaak nog ferm toe en benadrukte dat de twaalf juryleden alle getuigen apart moeten beoordelen, waarmee hij doelde op Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Kylie Jenner. Elk van hen heeft volgens de rechter een aparte reden om het tweede seizoen van de realityshow Rob & Chyna te hebben geblokkeerd en moeten dus ook niet als één groep worden beoordeeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians willen dat rechter zaak Blac Chyna stopt

Blac Chyna spande de rechtszaak tegen de familie aan omdat zij ervoor gezorgd zouden hebben dat de realityshow die ze met haar toenmalige verloofde Rob Kardashian maakte geen gevolg kreeg. Daardoor liep ze behoorlijk wat inkomen mis. Ze eist een schadevergoeding van 100 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!