Kelly Rowland Beeld © ANP

Kelly Rowland vraagt Beyoncé regelmatig om opvoedkundig advies

29 april 2022 05:30

Kelly Rowland (41) heeft onlangs een kinderboek uitgebracht, getiteld 'Always With You, Always With Me', waarin ze schrijft over het leven van werkende moeders en het effect dat dat op hun kroost heeft. De zangeres sprak hierover met 'E! News' en vertelde onder andere bij welke andere bekende moeders zij soms advies vraagt.

"Je moet elkaar helpen als ouders, want we zitten allemaal met onzekerheden omdat we het graag goed willen doen"

Kelly Rowland heeft samen met haar man Tim Weatherspoon twee zonen: Titan (7) en Noah (1). "Ik zit in een groepsapp met andere moeders uit Titans klas, daarin wisselen we heel wat tips uit. Je moet elkaar helpen als ouders, want we zitten allemaal met onzekerheden omdat we het graag goed willen doen. Daarnaast check ik regelmatig even in met Beyoncé, Ciara en Serena Williams, moeders die ook in het entertainmentvak zitten. Serena is weliswaar tennisster maar heeft net zo'n onregelmatig leven als artiesten. Ik vraag ze altijd hoe zij bepaalde dingen doen, omdat ik hen hele goede moeders vind, ze inspireren me", aldus Kelly.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Destiny's Child-collega's keken via Zoom mee met bevalling Kelly Rowland

De voormalig Destiny's Child-zangeres schreef het boek samen met Jessica McKay, wiens zoon naar dezelfde school gaat als die van Kelly. "Als ze dan een playdate hebben kletsen wij over van alles en nog wat. Toen vertelde Jess me dat ze lerares is en boeken schrijft, ze heeft al zo'n vijf kinderboeken geschreven. Ik wilde heel graag een kinderboek schrijven en zo hebben we onze krachten gebundeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Rowland jarenlang 'overschaduwd' door collega Beyoncé

En hoewel Kelly tijdens haar carrière wereldwijd voor duizenden mensen heeft opgetreden was ze het meest nerveus om uit haar boek voor te lezen in Titans klas. "Oh man, ik ging dood van de zenuwen. Ik wilde het zo graag goed doen voor hem en toen de kinderen het oppakten en ik zag dat ze het leuk vonden was ik opgelucht en blij tegelijk. Voor mij was dit mijn mooiste optreden ooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Rowland na 30 jaar afwezigheid weer in contact met vader

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!