Johan Derksen mag ondanks commotie radioshow blijven presenteren

30 april 2022 13:39

Johan Derksen (73) blijft ondanks alle recente commotie welkom bij de online-radiozender Arrow Bluesbox Radio. De analist mag drie keer per week zijn radioshow blijven presenteren, zo vertelt eigenaar Adrian Ossendrijver tegen het 'AD'.

"Mensen als Johan Derksen moeten we blijven koesteren"

Adrian vindt het 'ronduit belachelijk' wat er met Johan is gebeurd na zijn veelbesproken uitspraken in Vandaag Inside. "Mensen als Johan Derksen moeten we blijven koesteren." Hij blijft dan ook achter de analist staan. "Het cancelen door een klein groepje, de media en radiozenders die er blind achteraan hollen. Het heeft allemaal niets met elkaar te maken. Nu zijn we zover dat er een mooi programma van de buis is, en een man die ontzettend veel heeft betekend voor goede Nederlandse muziek door iedereen wordt weggestuurd. Nou, door ons niet", aldus Adrian.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keeper pleit Johan Derksen vrij: 'Kan kaarsincident niet herinneren'

Johan, Wilfred Genee en René van der Gijp stopten na de commotie over een bekentenis van Johan over een verkrachting in de jaren zeventig met Vandaag Inside. Hij zou een bewusteloze vrouw hebben gepenetreerd met een kaars. Een dag later zei Johan toch dat er geen sprake was van penetratie. Na drie dagen van boze reacties en gesprekken met Talpa heeft het trio besloten te stoppen met het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen bevestigt vertrek: Vandaag Inside per direct van tv

Vanaf aanstaande maandag zendt SBS6 oude afleveringen van Chateau Meiland uit op het tijdstip waarop Vandaag Inside te zien was.

Rob Goossens hintte eerder al op het vertrek van Johan Derksen bij Vandaag Inside

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!