Ted Lasso deels gedraaid in Amsterdam: cast in Boom Chicago

30 april 2022 14:42

De cast van Apple TV+-hit 'Ted Lasso' is op dit moment in Amsterdam. De acteurs hebben hier de afgelopen week een deel van het derde seizoen van de bekroonde komedieserie gedraaid. En daar blijft het niet bij: een deel van de vaste acteurs zal zaterdagavond tijdens open podium Shot of Improv optreden in comedyclub Boom Chicago.

Dat heeft een woordvoerder van Boom Chicago zaterdagmiddag gemeld. De definitieve lijst van acteurs is nog niet bevestigd, maar de kans is vrij groot dat hoofdrolspelers Brendan Hunt en Jason Sudeikis live zullen optreden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harrison Ford in nieuwe serie van makers Ted Lasso op Apple TV+

Ted Lasso gaat over de American Football coach Ted Lasso (gespeeld door Jason Sudeikis) die wordt ingehuurd om het professionele Engels voetbalteam AFC Richmond te coachen, hoewel hij geen enkele voetbalervaring heeft. De serie kreeg de afgelopen twee jaar veel lof en won kasten vol prijzen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Crown en Ted Lasso grote winnaars bij uitreiking Emmy Awards

Ethan Hunt en schrijver Joe Kelly verzonnen de serie pakweg twintig jaar geleden, toen zij deel uitmaakten van Boom Chicago en in Amsterdam woonden en speelden. Zij verzonnen als eerbetoon aan Amsterdam ook het Nederlandse personage Jan Maas, de botste speler van het team. Deze rol wordt gespeeld door de Nederlandse acteur David Elsendoorn.

Kaarten voor het eenmalige optreden zijn te koop via de website van Boom Chicago.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!