Beeld © Discovery +

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

30 april 2022 16:18

Toen Jørney en Odim elkaar voor het eerst zagen tijdens 'Ex on the Beach', was het liefde op het eerste gezicht. De twee kregen na het programma een relatie en Jørney raakte zelfs zwanger. Helaas hield de relatie geen stand. Odim ging meerdere keren vreemd, tot groot verdriet van Jørney. In 'Eating With My Ex: Going Dutch' onderzoeken de twee of hun relatie nog nieuw leven kan worden ingeblazen.

"Je hebt thuis een lekker biefstukje liggen en dan ga je voor zo’n knakworst in de club"

Terwijl Jørney zwanger was, flirtte Odim er op los met andere dames. "Ik merkte wel bepaalde red flags op", zo vertelt ze. "Bijvoorbeeld dat hij een beetje te amicaal was met andere vrouwen. Ik ging een keer een dagje naar het strand en toen ik thuis kwam lag er ineens een andere meid in mijn bed." En daar bleef het niet bij: Jørney betrapte Odim meerdere keren op vreemdgaan. "Hij was thuis zo lief en goed met mij", zo legt ze uit. "We hadden het zo goed en gezellig, dat ik er ergens wel mee kon leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaydi in tranen in Eating With My Ex: 'Zag hem als mijn droomman'

Odim heeft echter een verklaring voor zijn gedrag: hij kon de fame die hij kreeg na het programma niet aan. "Meisjes toonden interesse in mij en toen heb ik soms wel domme dingen gedaan." Odim is van mening dat de schuld niet alleen bij hem ligt. "Je weet goed genoeg hoe het gaat", zo legt hij aan Jørney uit. "Ze kwamen allemaal naar mij omdat ze weten dat ik met jou samen was. Ik ben misschien niet goed geweest, maar die andere meisjes waren ook duivels."

Jørney kan weinig begrip opbrengen voor zijn uitleg. "Je hebt thuis een lekker biefstukje liggen en dan ga je voor zo’n knakworst in de club. I’m one in a million, die vind je nergens. Waarom heb je toen niet gewoon gezegd dat je vrijgezel wilde zijn? Nu heb ik continu gevochten voor iets wat er niet meer was, die liefde was ik er niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwanetta in Eating With My Ex: ‘Gebroken hart én gebroken beneden’

Odim is het daar echter niet mee eens en ziet nog steeds potentie in hun relatie. "Ik heb een missie en dat is mijn gezin terugwinnen." Jørney blijkt toch wel moeite te hebben met het geloven van zijn gladde praatjes en wil geen woorden meer maar daden. "De tijd zal het leren. Als ik gewoon weer één ding ga horen of iets dan is de deur helemaal dicht, snap je? Wie weet kunnen we wel samen zijn en kan er tweede en derde kindje komen, maar dan moet ik wel echt weten dat er discipline is om het vol te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stoppen slaan door bij diner in Eating With My Ex

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Jørney en Odim denken aan gezinsuitbreiding: '2e of zelfs 3e kindje'

01:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!