Meghan Markle Beeld © Getty Images

Netflix-serie van Meghan Markle wegbezuinigd

1 mei 2022 19:52

Een tegenvaller voor Meghan (40), de vrouw van prins Harry (37). Entertainmentwebsite 'Deadline' meldt zondag namelijk dat de serie 'Pearl', die de hertogin van Sussex voor Netflix zou maken, is gecanceld.

Vorige zomer werd bekendgemaakt dat Meghan met haar bedrijf Archewell Productions de animatieserie Pearl ging maken voor de streamingdienst. Pearl zou gaan over een 12-jarig meisje dat avonturen beleeft en geïnspireerd wordt door diverse invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis.

Het idee zou volledig door Meghan zijn bedacht. "Net als veel meisjes van haar leeftijd is onze heldin Pearl op weg om zichzelf te ontdekken terwijl ze de uitdagingen van het alledaagse leven moet zien te overwinnen", schreef de hertogin destijds in een verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Harry en Meghan zet eerste stapjes: 'Trotse vader'

De animatieserie was onderdeel van de meerjarige overeenkomst die Meghan en haar man prins Harry in 2020 sloten met de streamingdienst. Hiervoor maken zij nog meer series, documentaires en kinderprogramma's. De Sussexes zouden onder meer een serie maken over Harry's werk bij de Invictus Games, waarvoor hij vorige maand nog in Nederland was.

Prins Harry: 'Voel aanwezigheid van mijn moeder bij bijna alles wat ik doe'

03:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle geeft jas aan Nederlandse vrouw om baby warm te houden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!