Gordon Beeld © Instagram @totoandrocco_fromgordon

Gordon haalt vernietigend uit naar volger: 'Opzouten nu'

2 mei 2022 08:33

Er waait ineens een ijzige wind door het normaal zo hete Dubai. Daar rekent Gordon (53) namelijk af met een vrouw die een negatieve reactie onder zijn Instagram-bericht plaatst.

"Goh, het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat"

Op zondag hangt er een grote donderwolk boven Casa Heuckeroth. De zanger slash ondernemer deelt vol trots een foto van een slaapkamer die hij een make-over heeft gegeven namens zijn bedrijf 1001 Night Productions. Maar niet iedereen is te spreken over zijn vaardigheden als interieurstylist. 

Onder het voor en na-plaatje schrijft een vrouw sarcastisch: 'Goh, het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat.' Van die negativiteit is Gordon niet gediend. Hij heeft niet eens zijn twee hondjes nodig om van zich af te bijten. 'Waarom volg je me dan, trut? Opzouten nu.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon doet nieuwe afvalpoging: 'Pff, wat een strijd'

Wie zich zorgen maakt om Goor na zijn uitval kan opgelucht ademhalen. Via Instagram Stories laat hij zien dat alles weer goed is: er is geen wolk aan de horizon van Dubai te bekennen. Met een grote glimlach en een onmisbaar kopje koffie in porseleinen Versace - what else? - is hij aan zijn dag begonnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon hint op nieuwe vlam: 'Er hangt liefde in de lucht'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!