Prins William, Hertogin Kate, prins George, prinses Charlotte, prins Louis Beeld © Instagram @dukeandduchessofcambridge

William en Kate delen nieuwe foto's ter ere van Charlottes verjaardag

02 mei 2022 11:38

Hieperdepiep hoera, want prinses Charlotte van het Verenigd Koninkrijk mag vandaag zeven kaarsen op haar verjaardagstaart uitblazen. Traditiegetrouw delen prins William (39) en hertogin Kate (40) nieuwe kiekjes van hun jarige spruit.

Speciaal voor de verjaardag van haar dochter heeft Kate haar camera er weer bij gepakt. Met haar haren wapperend in de wind en een grote glimlach op het gezicht laat Charlotte zich tussen de hyacinten vastleggen door haar moeder. Charlotte en Kate hebben de foto's gemaakt bij Anmer Hall, het landgoed waar de Cambridges op dit moment wonen. Naast dit prachtige 'optrekje' verblijven ze ook een groot deel van het jaar op Kensington Palace.

Niet te missen op de foto: de hond van het gezin. Vlak na het overlijden van hun geliefde cockerspaniël Lupo in 2020 hebben William en Kate een pup geadopteerd uit een nestje van haar broer James. Hoe het nieuwe hondje heet, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shakira dolblij dat prinses Charlotte fan is: 'Zo leuk'

Charlotte viert haar verjaardag vandaag in ieder geval niet op school, omdat het een wettelijke feestdag is voor de Britten. Charlotte en haar oudere broer prins George gaan allebei naar privéschool Thomas's Battersea in Londen. De contributie voor deze prestigieuze school is zo'n 30.000 euro per schooljaar. 

Onalngs waren William en Kate nog op een achtdaagse tour door de Caribbean. Je hoort er alles over in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan en Kate hadden ruzie om panty prinses Charlotte'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!