Beeld © ANP

'K3-lid Marthe dit weekend stiekem in het huwelijksbootje gestapt'

02 mei 2022 12:54

Marthe De Pillecyn (25), één van de zangeressen van K3, heeft een wel héél bijzonder weekend achter de rug. Marthe zou namelijk zaterdag in het huwelijksbootje zijn gestapt met choreograaf Sinerjey Meyfroodt (35), met wie ze sinds 2019 samen is, meldt 'Het Laatste Nieuws'.

"We leerden sneller elkaars ­leuke kantjes kennen, en dan wil je elkaar opeten"

Marthe en Sinerjey zouden voor een bescheiden en geheim feestje hebben gekozen voor het Waalse Bertrix, waar zo’n vijftig gasten waren uitgenodigd. Om te voorkomen dat er allerlei details van tevoren zouden worden uitgelekt, kregen de gasten geen klassieke uitnodiging vooraf. In plaats daarvan werd de informatie over het feest op verschillende tijdstippen doorgegeven. Zo werd er aan de vrouwen gevraagd om iets te dragen in een jeansblauwe kleur, en aan de mannen werd gevraagd of ze een wit hemd met een zwarte of grijze broek wilden dragen. Telefoons waren verboden tijdens de ceremonie en moesten bij de deur worden afgegeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-lid Julia let niet op zangstem in Vlaamse Voice Kids

Voor veel mensen komt de bruiloft als een verrassing, want de twee hebben eerder nooit bekend gemaakt verloofd te zijn. Studio 100 wil er verder niets over kwijt, zo meldt Het Nieuwsblad.

Marthe vertelde wel recentelijk in een interview met Dag Allemaal dat haar relatie door de coronapandemie een stuk sterker is geworden. "Omdat we altijd met z'n tweetjes waren, zijn we veel sneller als koppel gegroeid dan in normale tijden", zo legt ze uit. "Je zit samen in een bubbel. We leerden sneller elkaars ­leuke kantjes kennen, en dan wil je elkaar opeten. Maar je ontdekt natuurlijk ook de ­minder aangename dingen, en dan moeten de frustraties er ook uit. Maar dat lukt en we zijn vooral enorm naar elkaar toegegroeid."

K3 heeft inmiddels weer een nieuw album én een nieuwe single. Benieuwd?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Boschman: 'Voel me totaal niet meer het nieuwe lid van K3'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!