Samantha Steenwijk Beeld © ANP

Yvonne Coldeweijer corrigeert nieuws over dieetpillen Samantha Steenwijk

02 mei 2022 12:57

Yvonne Coldeweijer (35) heeft het nieuws dat zij bracht over de illegale dieetpillen van Samantha Steenwijk (36) gerectificeerd. Op Instagram heeft de vrouw achter het juicekanaal 'Life of Yvonne' een bericht geplaatst waarin ze haar woorden terugneemt.

"In de uitzending van Life of Yvonne van 15 maart 2022 op YouTube heb ik beweerd dat Samantha Steenwijk was afgeslankt door het gebruik van verboden en gevaarlijke afslankpillen"

"In de uitzending van Life of Yvonne van 15 maart 2022 op YouTube heb ik beweerd dat Samantha Steenwijk was afgeslankt door het gebruik van verboden en gevaarlijke afslankpillen en dat ze daarover zou hebben gelogen", schrijft Coldeweijer, die ook zonder toestemming een foto van Samantha plaatste.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Juicekoningin Yvonne moet rectificeren in zaak Samantha Steenwijk

"De voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam heeft in een vonnis van 29 april 2022 geoordeeld dat ik die bewering niet waar heb kunnen maken, dat deze onrechtmatig is tegenover Samantha Steenwijk en heeft mij daarom bevolen deze rectificatie te plaatsen", besluit ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Juicekoningin Yvonne moet rectificeren in zaak Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk spande ruim twee weken geleden een kort geding aan tegen Yvonne, omdat zij in een video had beweerd dat Samantha illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook stelde ze dat Samantha daarover zou liegen. Dat Yvonne de video al offline had gehaald en op haar eigen manier had gerectificeerd was volgens Samantha en haar advocaat niet voldoende.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!