Beeld © Linelle Deunk

Christiaan uit BzV heeft deur voor Janine nog op een kier staan

02 mei 2022 16:13

Voor Christiaan hield zijn 'Boer zoekt Vrouw'-avontuur zondagavond op. Boerin Janine verkoos Sander boven hem en dat betekende dat hij zijn spullen moest pakken. In een interview op de website van 'Boer zoekt Vrouw' blikt Christiaan terug op het keuzemoment en vertelt hij openhartig over zijn gevoelens voor Janine.

"Achteraf gezien had ik meer op de voorgrond moeten zijn"

Volgens Christiaan zat het qua gevoelens meteen goed toen hij Janine voor het eerst zag. "Toen dacht ik al, ik heb geen spijt dat ik heb geschreven. De mooie ogen, ja gewoon de persoonlijkheid. Echt mijn droomvrouw." Dat Janine uiteindelijk voor Sander koos en niet voor hem, zag hij niet aankomen. Hij en Janine hadden namelijk daarvoor subtiele aanrakingen uitgewisseld. "We keken iedere avond film met een biertje erbij. En toen was Janine een beetje met haar been aan het wiebelen en dat ging over in met de hand en tikken. Dus toen legde ik mijn hand op haar hand en toen hadden we gewoon even handcontact zeg maar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nans blijft hoop houden na BzV-exit: ‘Wie weet zie ik hem nog’

Achteraf vraagt Christian zichzelf af of hij misschien niet iets meer had kunnen doen. Janine vroeg hem vlak voor het keuzemoment namelijk nog of hij de echte Chris had laten zien. "Ik zei toen, nou ik heb mezelf niet anders voorgedaan dan hoe ik ben. Maar als er eentje meer op de voorgrond is, dan houd ik mij beetje op de achtergrond. Dus achteraf gezien had ik meer op de voorgrond moeten zijn, maar zo ben ik niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja dacht dat boer Rob haar leuk vond in BzV

Al met al kijkt hij toch met positieve gevoelens op alles terug. "Ik heb een heel fijne week gehad, het was een mooie omgeving en het werken met dieren was leuk. En sowieso een gave ervaring om mee te maken. Als Janine morgen belt, dan hang ik niet op. Nee, zeker weten niet", zo sluit hij af.

Boer zoekt Vrouw is elke zondagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1 en hier terug te kijken bij NPOStart. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!