Beeld © ANP

Leco van Zadelhoff bij de fysiotherapeut na Make Up Your Mind

2 mei 2022 15:54

Leco van Zadelhoff (53) was zaterdagavond te zien in 'Make Up Your Mind'. De beautygoeroe bleek schuil te gaan achter GG L'Amour. Hoewel Leco het 'een feestje' vond om mee te doen, heeft het hem wel fysieke ongemakken opgeleverd. Hij loopt namelijk bij de fysiotherapeut.

"Ik heb zo ontzettend veel respect voor iedereen die goed op hakken kan lopen"

"Dat was een trip", zegt Leco over zijn deelname aan het programma. "Wat was het ontzettend leuk om mee te doen. Iets dat ik nog niet eerder had gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Déze BN'ers zijn ontmaskerd in Make Up Your Mind

Leco is zelf natuurlijk ook regelmatig met make-up in de weer. "Ondanks dat is dit zo'n andere tak van sport", aldus de beautygoeroe. Het is hem dan ook niet in de koude kleren gaan zitten. "Na twee dagen met stickers op je hoofd, een pruik, een bodysuit, een korset... op hakken lopen. Ik zit bij de fysiotherapeut", aldus Leco. "Ik heb zo ontzettend veel respect voor iedereen die goed op hakken kan lopen."

Ondanks de fysieke ongemakken, vond Leco zijn tijd bij het programma 'een feestje'. "Wat was het leuk om met zo'n bevlogen team te mogen werken. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik leef in een land waarbij we dat kunnen en mogen doen."

Wie zich ook om liet toveren tot drag queen, is oud-voetballer Andy van der Meijde. Zijn bijzondere metamorfose kon rekenen op veel reacties, vertelt hij in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Déze BN'ers durfden zichzelf van een andere kant te laten zien in Make Up Your Mind

Bijzondere metamorfose Make Up Your Mind kan rekenen op veel reacties

02:54

De laatste aflevering van Make Up Your Mind zie je op zaterdag 7 mei om 21:30 uur op RTL 4.