Koppel Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

In déze villa's verbleven de Temptation-kandidaten dit seizoen

02 mei 2022 17:38

Een nieuw seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is inmiddels begonnen. Naast alle ordinaire praat en types, is er ook altijd iets dat wél tot in de puntjes verzorgd is: het verblijf van de wannabe-realitysterren. Onder de indruk van de villa's en wil je er ook een nachtje, of meer, vertoeven? Dan is dit je kans.

De opnames van Temptation Island zijn dit keer gedaan op de Dominicaanse Republiek. Goed nieuws voor strandliefhebbers: de villa's van zowel de dames als heren ligt vlakbij het strand.

Wanneer je de villa waar de vrouwen in slapen huurt, is de beveiliging van het pand - en dus je spullen - er automatisch bij ingegrepen. Het huis kost naar schatting een slordige 1,8 miljoen dollar (bijna 1,7 miljoen euro).

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Opnames Temptation Island stilgelegd na weigeren date

De villa waar de mannen in slapen is nog een stuk groter en telt zelfs twaalf slaap- en badkamers. Het gebouw ligt maar zestig meter van het strand. Mocht je er nou heen willen met een grote groep; dat kan. 27 gasten kunnen in de villa verblijven.

Temptation Island: Love or Leave is nu te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze single mannen gaan het avontuur aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island

RTL Boulevard sprak met presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze over de nieuwe reeks. Volgens hen is de serie 'heel anders verlopen' dan ze van tevoren hadden voorspeld. Wat ze daarmee bedoelen, vertellen ze in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!