Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace niet welkom bij Beste Zangers Live: 'Komt te vroeg'

2 mei 2022 18:35

Het Jumbo-incident blijft Glennis Grace (43) achtervolgen. De zangeres zou namelijk meedoen aan de Beste Zangers Live op 13 en 14 mei, maar blijkt nu te zijn geschrapt van de line-up. De organisatie laat op Facebook weten dat ze het nog 'te vroeg' vinden voor een optreden van Glennis.

"Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen"

Glennis werd begin dit jaar aangehouden vanwege een incident in de Jumbo. Haar zoon zou zich misdragen hebben in de supermarkt, waarna Glennis boos verhaal kwam halen en verschillende medewerkers zou hebben mishandeld. De zangeres en haar zoon werden opgepakt door de politie en moesten drie nachtjes de cel in. Hoewel de zangeres haar excuses inmiddels heeft aangeboden, blijkt de organisatie van Beste Zangers Live het toch niet te zien zitten om Glennis op het podium te hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace voor het eerst op podium na Jumbo-rel: 'Nog niet verwerkt'

'Helaas moeten we aankondigen dat we onze line-up voor Beste Zangers Live hebben aangepast', zo schrijft de organisatie. 'Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up. We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt, om een optreden van Glennis ten volle tot haar recht te laten komen. Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen.'

Glennis 'betreurt' de keuze van Beste Zangers Live om haar uit de line-up te schrappen, laat haar management aan RTL Boulevard weten. "Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres erg pijnlijk."

Glennis Grace vindt gedwongen vertrek Beste Zangers Live 'erg pijnlijk'

01:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia Rombley wil vriendin Glennis Grace 'niet zomaar laten vallen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!