Drew Barrymore Beeld © ANP

Drew Barrymore spijt van grappen over zaak Johnny Depp en ex

3 mei 2022 03:12

Drew Barrymore (47) heeft er spijt van dat ze vrijdag in haar talkshow grappend heeft gesproken over de rechtszaak tussen exen Johnny Depp (58) en Amber Heard (36). In een video op Instagram biedt ze daarvoor haar excuses aan.

"Dit is een leermoment voor mij over hoe ik me in de toekomst wil gedragen"

In de show noemde de actrice de zaak 'een laagje gek en zeven lagen krankzinnigheid'. Ze zei verder: "Ik weet dat dit om het echte leven van twee mensen gaat, en ik weet hoe het is als je leven publiek wordt besproken. Ik begrijp dat gevoel maar ze kiezen er zelf voor om deze zaken waarvan niemand iets had hoeven te weten te delen. Dat is krankzinnig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elon Musk en James Franco getuigen niet in zaak Johnny Depp

De presentatrice werd er door veel mensen op gewezen dat de zaak tussen de acteurs draait om huiselijk geweld en ze daar iets minder lollig over had moeten spreken. Dat erkent Drew in de video. "Dit is een leermoment voor mij over hoe ik me in de toekomst wil gedragen. Ik kan beter nadenken en een beter mens zijn. Ik zie dat dit iets groters is waardoor ik persoonlijk kan groeien en door kan veranderen. En ik wil iedereen bedanken die me daarmee heeft geholpen door me iets te leren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp wil waarheid aan het licht in smaadzaak tegen ex

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!