Beeld © Instagram @carolinetensen

Leco in zijn nopjes met metamorfose Caroline Tensen

03 mei 2022 13:43

Altijd handig als één van je beste vrienden goed is met haar. Voor de opnames van 'Eén tegen 50' verenigen Caroline Tensen (58) en Leco van Zadelhoff (53) het nuttige met het aangename; de presentatrice wordt zelfs getrakteerd op een heuse metamorfose.

"Lang leve de extensions"

Voor de opnames van het programma krijgt Caroline namelijk voor het eerst sinds lange tijd lang haar aangemeten. Dat lees je goed: de vrouw die normaliter immer om een boblijn vraagt in de kappersstoel, heeft voor eventjes een middellange coupe.

Leco vertelt op social media dat hij met extensions te werk is gegaan en dat bevalt hem prima: 'Lang leve de extensions', jubelt hij op Instagram. 'Met een bob als basismodel kan je dit goed maken, omdat de zijkanten lang genoeg zijn om de staart in een elastiekje te doen. Daarom is een bob voor mij het ideale basiskapsel!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco staat stil bij bijzondere band met Caroline Tensen

Caroline kan niet alleen goed presenteren, ook het modetalent in haar DNA is niet langer onbekend. Met hulp van Mart Visser en haar dochter Lotte heeft de presentatrice een eigen kledingcollectie ontworpen die nu in de winkels ligt.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen deelt haar geheim over afvallen na de overgang

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!