George Clooney Beeld © ANP

George Clooney komt in dít Nederlandse stadje wonen, beweren bewoners

03 mei 2022 14:33

Niet iedereen kan zeggen dat ze een wereldberoemde Hollywood-ster als buurman hebben, maar volgens de inwoners van Voorburg kunnen zij dat binnenkort wel. In het Zuid-Hollandse stadje weten ze het namelijk zeker: George Clooney (60) komt er wonen. Aan het 'AD' laten ze weten dat hij vermoedelijk een buitenhuis voor zo'n 2,6 miljoen euro heeft gekocht.

"Wij kwamen hier in de Albert Heijn ook de dochter van Poetin tegen, dus waarom zou dit niet waar zijn?"

George en zijn vrouw Amal zijn inmiddels door een aantal inwoners gespot in Voorburg. Volgens hen heeft hij een bezoekje gebracht aan de kapper én de bakker. Maar waar de één is overtuigd, lijkt de ander nog sceptisch te zijn. Zo klinken ook dit soort geluiden in het stadje: "Deze straat is de grootste en duurste die wij hebben. Maar zij willen toch zeker een enorm huis met een zwembad?” Aangezien het buitenhuis zo'n 247 vierkante meter groot is en een totale grond van 3830 vierkante meter bevat, lijkt dát argument alvast aan kracht te verliezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

George Clooney sloeg dag werken voor 35 miljoen dollar af

"Wij kwamen hier in de Albert Heijn ook de dochter van Poetin tegen, dus waarom zou dit niet waar zijn?” vertelt een andere inwoner. Ook een retailmedewerker uit Voorburg is overtuigd: "Waar rook is, is vuur. Ze kunnen toch ook in Wassenaar of in het Haagse Statenkwartier gaan wonen? Ik ben er heilig van overtuigd dat zij het écht zijn, hoor." Amal en George hebben in ieder geval al een adres waar ze kunnen shoppen. "Laat ze maar langskomen. Dan mag hij komen afrekenen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

George Clooney: 'Nooit gedacht dat ik vader zou worden'

Óf en wanneer we George kunnen verwelkomen in Nederland is nog niet duidelijk, maar volgens de huidige eigenaar van het pand zou de acteur inderdaad de nieuwe inwoner van het huis in Voorburg zijn. 

Hoewel de acteur het best lastig vindt om ouder te worden (zie video hieronder), zou het zomaar eens kunnen dat hij zijn 61e verjaardag in ons kikkerlandje viert. De inwoners van Voorburg zouden het vast niet erg vinden om een surprise party te regelen voor hun nieuwe buurman. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!