Tjeerd Oosterhuis en Edsilia Rombley Beeld © ANP

Edsilia Rombley onthult geheim achter huwelijk met Tjeerd Oosterhuis

7 mei 2022 12:02

Edsilia Rombley (44) en Tjeerd Oosterhuis (50) mogen zich bij de showbizzkoppels scharen die het langst samen zijn. Het stel is al dik twintig jaar samen. In gesprek met 'Beau Monde' onthult de zangeres het geheim achter haar huwelijk.

"We waren al maatjes voor we iets met elkaar kregen"

Er staat ruim twintig jaar op hun liefdesteller. Hoe zorgen Edsilia en Tjeerd ervoor dat ze gelukkig blijven? Daar weet de zangeres wel het antwoord op. "Dat we naast ons gezin allebei ons eigen leven hebben en elkaar respecteren", verklapt ze. "We waren al maatjes voor we iets met elkaar kregen, dat heeft gezorgd voor een steady fundament. We kunnen met elkaar lachen en gunnen elkaar echt alles. Hij is niet alleen mijn partner, maar ook mijn beste vriend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia Rombley wil vriendin Glennis Grace 'niet zomaar laten vallen'

Wat misschien wel hét geheim is, is dat het koppel 'samen groeit', en hun relatie in evenwicht blijft. "Als een van de twee blijft hangen terwijl de ander verdergaat, raak je als stel uit balans", zegt Edsilia. "Maar wij hebben allebei veel ambities, waarbij onze liefde voor muziek centraal staat. Het is fantastisch dat we elkaars grootste passie delen en begrijpen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Outfit Edsilia in ICSYV zo strak dat ze vastzit in haar stoel

Het hele interview met Edsilia Rombley is nu te lezen in Beau Monde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!